Patronen poppenkleding

Poppenmode:

Op deze pagina staan patronen, welke je kunt bestellen om zelf poppenkleertjes te haken, naaien of breien. De kleertjes zijn geschikt voor de Baby Born pop, maar passen meestal ook andere poppen van 40-45 cm. Alle patronen zijn in het Nederlands
De patronen zijn als PDF-bestand en als een papieren versie te bestellen. Jij kiest de optie, die je wilt.

*.    PDF-BESTAND:

Wil je een PDF-BESTAND? In  de winkelwagen kies je in het vakje: "bereken de verzendkosten" voor  PDF-BESTAND. Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!!

*.    DE PAPIEREN VERSIE:

Wil je de papieren versie? Standaard staat bij elk patroon de optie:  PDF-bestand. Je dient dit te veranderen in Papieren versie !!
Bij het afrekenen wordt dan het patroon (patroon is iets duurder i.v.m. het afdrukken op papier) èn de verzendkosten berekend. De bestelde patronen worden naar jou toegestuurd per post. 


Het PDF-bestand wordt nà ontvangst van je betaling gewoonlijk binnen 24 uur per mail naar jou verzonden (*).  De patronen worden verzonden in een aparte mail van info@leukgrut.nl. Je kun het bestand ( A4 formaat) thuis op een gewone printer afdrukken.
Heb je een PDF-bestand besteld en niet ontvangen? Kijk dan eerst even in de Spam-map/ongewenste mail. Het kan zijn dat het patroon bij ongewenste mail terecht is gekomen. En voor vragen of info kun je me altijd mailen.


De patronen worden slechts éénmaal verstrekt. Heb je de patronen ontvangen? Download ze dan meteen en/of print de patronen direct.

(*)  als de betaling/bankoverschrijving in het weekend wordt gedaan (vrijdags nà 12.00 uur) kàn het soms tot  's maandags duren, voordat ik de overschrijving daadwerkelijk op mijn rekening zie staan. Betalingen vanuit België of Duitsland kunnen zelfs iets langer duren! Dus bij het bestellen, verzoek ik je hiermee rekening te houden.

Er worden steeds nieuwe patronen ontworpen. Dus kom je af en toe terug?

De patronen (papieren versie) zijn ook te koop bij Stapeltje Geluk, Ootmarsumsestraat 2, 7591EP Denekamp, zowel in de winkel als online.           


Bij de haak- en breipatronen staat de moeilijkheidsgraad. 

Moeilijkheidsgraad 1   =   Heel gemakkelijk 

Moeilijkheidsgraad 2   =   Gemakkelijk 

Moeilijkheidsgraad 3   =   Gemiddeld 

Moeilijkheidsgraad 4   =   Moeilijk 


Patronen

Haken

Patronen

Naaien


Patronen

Breien